Volkswagen Cup

Hej på er!

Nu är lördagen slut och vi från Grällsta laddar upp för morgondagen som har mycket att erbjuda! Vi hoppas att ni som inte varit vid minhäst-montern än kommer förbi imorgon och att ni som kommer imorgon även svänger förbi!

Under dagen har vi redigerat och filmat material, hängt med er alla underbara grällstaelever och även kollat lite på showen:)

Idag tittade vi på Volkswagen cup som var väldigt spännande. Några av de tävlande var HM teamet, dvs: Peder Fredricsson, Malin Baryard-Johnsson, Nicola och Olivier Philippaerts. Även John Whitaker och Bertram Allen var med i tävlingen. Det denna cup går ut på är att det är en tidshoppning, alltså att du ska rida en bana felfri och så snabbt som möjligt. Hela arenan var fylld med spänning och speciellt när Peder Fredricsson entrade banan. Alla ryttare kämpade på något enormt men i slutändan så finns det bara en vinnare. Dagens ekipage som vann Volkswagen cup var då Peder Fredricsson och hästen HM All in eller som vi alla kallar honom, Allan.

Imorgon är det sista dagen för sihs 2017 och vi vill gärna spendera tid med er! Så sväng förbi Min Hästs monter (D:07) imorgon och kika förbi!

Kram på er

/Ebba och Filippa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s