Knockout mix

Hej igen!

Ännu en dag på arenan lider mot sitt slut, men ledsna över det ska vi verkligen inte vara! För framför oss har vi de två mest intensiva dagarna där massa roligheter kommer ske! Självklart kan ni läsa om det här och på vår Instagram @grallstaridcenter. Håll utkik på vår youtubekanal också när du ändå är i farten;)

En av fredagens mest underhållande shower var knockout mixen. Den går ut på att svenska elit-dressyr och hoppryttare paras ihop två och två. Sedan byter de häst och gren! Dressyrryttarna rider och hoppar en kort bana på hoppryttarnas hästar och hoppryttarna rider ett litet dressyrprogram på dressyrhästarna. Det var 4 par, dock åkte 2 av de ut, men de par som var kvar i den slutliga finalen var: En av våra favoriter, dressyrryttaren Carl Hedin och han tävlade tillsammans med Irma Karlsson som senare under kvällen även vann kvalet till Sweden masters, stort grattis Irma! Och lag nr 2 var den grymma Douglas Lindelöw tillsammans med ingen mindre en dressyrdrottningen Lina Dolk.

Det var en rafflande uppvisning med musik, applåder och hejande publik. De fyra deltagarna briljerade även fast det inte var deras huvudgrenar och som åskådare var det roligt att få se en lite busigare sida av ryttarna. Som en fin avslutning ramlade Carl Hedin av men han verkade okej efteråt, lite ont i knäet sa de i högtalarna dock. Vi håller tummarna på att vi stöter på honom under någon av resterande dagarna för att checka läget!

Vinnarna av showen blev duon Douglas Lindelöw och Lina Dolk som gjorde ett fint och snabbt ärevarv som grädden på moset!

Hoppas vi ses imorgon eller på söndag! Kom och kramas med oss i Min hästs monter, D7!

Kram Filippa & Ebba<3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s